Advertisement
   
 
  
  
  
  


09 01 2011


NEDERLANDS KAMPIOEN SINGLES

 
   
random1.jpg
 
 
Q-School qualification
zaterdag 01 februari 2014


      Joey secures a PDC Pro Tour card
      for 2014/2015 through the
      PDC Q-School

Lees meer...
 
Geplaatst voor Lakeside 2012 via de playoffs
vrijdag 02 september 2011

(English)

Lakeside 2012 - With only 2 places left Joey managed to qualify through the Play-offs. Even with one hand in a cast due to a broken bone Joey was determined to play and shear determination was ultimately rewarded with qualification for the Lakeside 2012.

(Dutch)

Lakeside 2012 - Maximaal waren er voor de darters buiten Groot Brittanië 2 startbewijzen te verdienen voor de komende Lakeside World Pro omdat er van de zes wildcards er 4 bestemd waren voor spelers uit Groot Brittanië. Beide wildcards zijn opgeëist door twee Nederlandse spelers. Joey ten Berge, met 1 hand in het gips en Christian Kist wisten vandaag beslag te leggen op deze twee vrije plaatsen.

 

Lees meer...
 
Winmau World Masters 2011
vrijdag 02 september 2011

Sinds afgelopen zondag loopt MariFlex Dart Team speler Joey ten Berge met een gebroken hand. Een paar gebroken middenhandsbeentjes, opgelopen bij een wedstrijdje voetballen met het veteranen elftal.

Tijdens de wedstrijd ging er iemand op zijn linkerhand staan nadat hij was gevallen met dit als gevolg. "Dat komt als je dingen doet die je niet moet doen", was de opmerking van Joey die we naar aanleiding hiervan even hebben opgebeld.

Lees meer...
 
RTV West : DARTEN SPEERPUNT VAN TOPSPORTBELEID DEN HAAG
vrijdag 21 januari 2011

DEN HAAG - Darten wordt een speerpunt van het topsportbeleid van Den Haag. Een meerderheid van de gemeenteraad nam donderdagavond een motie van de Haagse Stadspartij hierover aan.

Hockey, zeezeilen, voetbal, beachsporten, schaatsen, tennis en lange afstandslopen waren al speerpunten. Met de motie willen de Stadspartij, PvdA, Groenlinks en de PVV wethouder Klein aansporen om meer aandacht te geven aan volkse sporten, zoals darten. 
 

Lees meer...
 
JOEY NEDERLANDS KAMPIOEN 2010
zondag 09 januari 2011

Joey ten Berge was vandaag de beste in het veld van 182 heren. Joey versloeg in de finale zijn Oranjebar collega Braulio Roncero met 4-2. Joey wist de laatste leg een 100,100,100, 177 score te gooien en wist direct de dubbel 12 te finishen.

Lees meer...