Over Joey

1200598319_joey fotosessie goed 011 [640x480]Een reeds gevestigde dart speler met vele toernooi overwinningen en kampioenschappen onder zijn riem binnen de BDO, Nederlandse dart speler Joey Ten Berge vond het tijd om zijn carrière verder te ontwikkelen.

Zijn doelstelling; succesvol worden binnen de Professional Darts Corporation (PDC). In 2014 met behulp van een locale sponsor (Oranjebar) registreerde Joey zich voor de PDC Kwalificatie school om te proberen een Pro-Tour kaart voor 2 jaar te bemachtigen. Nieuw in de PDC, Joey besloot contact op te nemen met Marc Vos (vos180 Management) om hem te begeleiden in zijn verdere ontwikkeling en progressie als speler en verder ook zijn belangen te behartigen. De samenwerking kwam tot stand en in zijn allereerste deelname aan de Q-school won hij meteen zijn Pro-Tour kaart……PRIMA RESULTAAT!

Het is niet gemakkelijk om binnen de PDC als dart speler naam te maken tussen de beste spelers in de wereld en dit kun je niet alleen.

2014 was een goed leerjaar voor Joey. Met een heel andere structuur/opzet dan hij gewend was in zijn BDO jaren moest Joey hier mee leren omgaan. Met behulp van Marc Vos heeft Joey zijn plek gevonden. Het veranderen van zijn strategy, doelgerichte trainings methoden en met realistische doelstellingen voor 2015 wist Joey zich in Maart 2015 voor de UK Open Finals in Minehead te kwalificeren en klimt nu gestaag op de rankings binnen de PDC.