Fundraising

Team Joey

Hallo allemaal, bedankt voor het bezoeken van Joey Ten Berge’s fundraising pagina.
Deze pagina is opgezet voor iedereen die Joey wil steunen in zijn doel om een carrière op te bouwen als full time professionele darter
Hij heeft het talent en doorzettingsvermogen om een darter van wereldklasse te worden maar financiële hulp is hier hard bij nodig.

Maak deel uit van TEAM JOEY

De hoge kosten waar je niet aan ontkomt als een beginnende professionele dart speler maakt het bijna onmogelijk je doel te bereiken zonder hulp van anderen. De meeste dart spelers hebben goeie sponsors die het mogelijk maken voor ze om fulltime bezig te zijn met darten. Dit geeft ze meteen een grote voorsprong.
Joey heeft dit nog niet op dit moment en kan uw hulp hard gebruiken.
Mocht u bereidt zijn Joey hierin te steunen dan kunt u een donatie maken via onderstaande PayPal link. Het maakt niet uit hoe groot of klein, elke donatie wordt gewaardeerd.
Voor elke donateur houden we elk kwartaal een loterij waarin u leuke prijzen kunt winnen en voor iedere donatie over €20.00 sturen we u een leuk aandenken.
Alle donaties worden gebruikt om Joey te steunen in zijn doel om de top in de PDC dart wereld te bereiken.

Voor grotere donaties (+€250.00) bieden wij u de mogelijkheid om uw naam of bedrijf als sponsor te adverteren op Joey zijn dart shirt. Mocht u geïnteresseerd zijn om dit meerdere malen of misschien voor een heel seizoen te doen neem dan contact op met Marc Vos via vos180management.com voor meer informatie.

Alvast heel hartelijk bedankt namens Joey Ten Berge en Marc Vos.