Crawley 15-16th May 2015 – Players Championship 9 & 10

Zaterdag: Na een rustige voorbereiding kreeg Joey na een half uurtje warm gooien last van zijn rechter schouder. Tijdens zijn eerste wedstrijd tegen Mark Walsh kreeg hij met pijn en moeite zijn pijlen in het bord en stond al heel snel met 5-0 achter….
Joey gaf echter niet op en probeerde zijn schouder zo veel mogelijk te ontlasten door nog ontspannender te gooien. Leg voor leg kwam hij terug in de wedstrijd en wist uiteindelijk de 5-0 achterstand om te zetten in een 6-5 overwinning. Een prima prestatie die niemand had verwacht. Jammer genoeg kon Joey dit niet volhouden en verloor de 2de ronde met 6-2 van Lee Palfreyman.

Zondag: Met veel minder last van zijn schouder was Joey klaar voor zijn eerste partij tegen Mervin King. Met hoge scores en goede finishes op eigen legs stond het al snel 3-3. Nadat Joey op een haar na één dart miste op Tops om Mervin te breken, brak hij Joey meteen in de volgende leg door 81 uit te gooien voor een 12 darter met Joey wachtende op 36. Mervin behield daarna zijn eigen leg en won uiteindelijk met 6-3. Een mooie spannende partij die beide kanten had kunnen vallen.

Maandag al weer voorbereiden op komend weekeinde in Barnsley.